Lajme

Ndryshe

Kapra

Fatjona Ahmeti me origjinë nga Opoja, ndër 10-të më të mirat në karate për vitin 2017

Talentet nga Opoja po korrin suksese të shumta në profile të ndryshme ...

Tribuna Channel sjellë një reportazh për Bresanën (Video)

Në të kaluarën për trevën e Opojës është ditur pak dhe shumë ...

Kanalizimet në lumenj, shqetësim i madh për qytetarët në Dragash

Ruajtja e ambientit është një kriter shumë i rëndësishëm për integrim në ...

Video: Në Restelicë/ Dragash ekspozita, defilimi i qenve të Sharrit, kafshëve shtëpiake, e produkteve vendore

Dje, më datë 31 dhjetor 2017, në Restelicë të Dragashit (trekendshi kufitar ...

Diaspora

Diaspora

Faton Piraj, opojani që bëri shpikjen gjeniale për motorin ‘Porsche’

Mekanizmi konstruktiv, që prej mbi 10 vitesh, me sukses e përpunon edhe sot e kësaj dite vrimën e motorit (që ...