Bedri Halimi: Për librin “Dëshmorët e Opojës”, ish-kryetari Salim Jenuzi nuk financoi asnjë cent

Kryeinspektori i Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Bedri Halimi ka sulmuar ashpër ish kryetarin e Komunës së Dragashit, Salim Jenuzi.

Shkrimtari nga Kuki, përmes një postimi në Facebook ka thënë se libri “Dëshmorët e Opojës”, nuk u financua me asnjë cent nga ish kryetari komunës së Dragashit nga radhët e PDK-se Salim Jonuzi.

Bedri Halimi ka qenë kandidat nga PDK, për kryetar të Dragashit, garë kjo që e ka humbur përballë Halim Shemsidinit nga LDK-ja./Opoja Sot/