Ende pa i mbushur një vit, shëmbet rruga Zaplluxhe-Lez [Foto]

Ende pa i bërë një vit, rruga që po e shihni në foto është shembur.

Kjo rrugë të dërgon në fshatin Zaplluxhe të Komunës së Dragashit nga Lezi.

Banorët e kësaj zone thonë se kjo rrugë është dëmtuar ani pse nuk i ka një vit që është asfaltuar.

Një rrugë e tillë po u vështirëson lëvizjen me vetura për shkak të dëmtimeve dhe shembjes së madhe që i është bërë. /Indeksonline