Gentiana çdo ditë e më shumë po ka suksese në shërim

Nga Strasburgu i Francës sot vjen një lajm i mirë, përmes së cilit mësohet se Gentiana Qafleshi po kurohet suksesshëm dhe se shëndeti i sajë po përmirësohet gjithnjë e më shumë.

Lajmin e ka kumtuar kushëriri i saj, Sehari, i cili në këto ditë të vështira po i gjendet pranë.

“Duke e falënderuar Allahun, Gentiana çdo ditë e më shumë po ka suksese në shërim”, ka bërë të ditur Sehar Qafleshi. /Radio Sharri