Gentiana Qafleshi rehabilitohet në spitalin e Colmar-it

Sot Gentiana u rehabilitua në spitalin në Colmar të Francës. Nën shoqërimin e nënës së saj Dhuratës si dhe djalit të xhaxhait të saj Seharit ajo nga sot do të vazhdoj të kurohet në Francë deri në shërimin e plotë.

Për të gjithë ju kontribues, jemi në rrugë të mbarë drejtë shërimit të Gentës, andaj mos ndaloni në dhënien e kontributit tuaj.

Foto është publikuar në faqen e Facebook Bellobrad City. /Opoja Sot