KEDS: Të Premten ndërprehet rryma në Bellobrad, Brrut…

KEDS njofton se të premten më datë 24.11.2017 në nënstacionin 35/10 kV Dragash do të ndërprehet rryma për këto fshatra:

· Dalja 10 kV Bellobradi prej orës 12:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajniku, Shajne, Xërxe, Zgatari, Zymi, afariste: ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Valadhe TS Pllava 4 (Te Tyrbja).

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e Impiantit për Ujra të zeza në daljen 10 kV Bellobradi./Opoja Sot