KQZ shpalli rezultatet përfundimtare në Dragash,  ndryshime në asamblenë e PDK-së

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka  certifikuar sot rezultatet për Asamble Komunale dhe Kryetar Komunash.

Në bazë te rezultateve përfundimtare,  fitues i zgjedhjeve në Dragash është Shaban Shabani me 51.07 % ose 6 579 ndërsa  Selim Kryeziu ka marrë 48.93 % ose 6 303 vota.

Me zgjedhjen e Shaban Shabanit kryetar komune, në vend të tij në asamble komunale nga radhët e PDK-së do të zhvendoset Shpetim Hajredini  i cili ka marrë 188 vota./Opoja Sot

Rezultatet perfundimtare
Asambleistat e PDK