Bresanë, mbahet turneu “Afrojmë diasporën përmes futbollit”

Bresanë, mbahet turneu “Afrojmë diasporën përmes futbollit”

On

Edhe këtë vit sikurse edhe viteve tjera Shoqata për Mbrojtjen e Trashëgimisë Kulturore “THESARI” në Sharr me mbështetje të Drejtoratit për Kulturë, Rini e Sport të komunës së Sharrit dhe Fabrikës së Ambalazheve plastike AEG, organizon Turneun tradicional në futboll të vogël…

Komuna e Dragashit kompenson shpenzimet e varrimeve në vlerë 100 euro

Komuna e Dragashit kompenson shpenzimet e varrimeve në vlerë 100 euro

On

Bazuar në vendimin e Asamblesë Komunale, Kryetari i Komunës z.Shaban Shabani dhe Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Dragash Osman Mehmeti, nënshkruan marrëveshjen për kompenzimin e shpenzimeve të varrimit duke filluar nga 1 qershori 2018 në vlerë prej 100 € për…

Komuna e Dragashit në tremujorin e parë të këtij viti, harxhoi 5,274 euro për telefon

Komuna e Dragashit në tremujorin e parë të këtij viti, harxhoi 5,274 euro për telefon

On

Gjatë 3 muajve të parë të këtij viti, Dragashi ka shpenzuar 14.188 euro në karburant për vetura, 2,853.16 euro për udhëtimet zyrtare, 5,274 euro për telefon ndërsa për dreka dhe furnizim me ushqim 3,701 euro. Shumica e komunave të Kosovës, nuk kanë…

Tomor Çela: Komuna e Dragashit humbi territor gjatë demarkacionit me Maqedoninë

Tomor Çela: Komuna e Dragashit humbi territor gjatë demarkacionit me Maqedoninë

On

Në bazë të të dhënave të fundit të publikuara nga Agjencia e Statistikave të Kosovës, hapësira territoriale e Kosovës ndryshon me sipërfaqen që ishte prezantuar ndër vite. Pas demarkacionit apo shënjimit të vijës kufitare me Maqedoninë, vërehet një tkurrje e sipërfaqes territoriale…

“Deja vu” e pafundme, prokurimi i projektit të ujësjellësit në Dragash rikthehet në vlerësim

“Deja vu” e pafundme, prokurimi i projektit të ujësjellësit në Dragash rikthehet në vlerësim

On

Vazhdimi i punimeve në ujësjellësin kryesor të Dragashit ka kohë që zvarritet, si pasojë e procedurave të prokurimit, shkruan sot “Koha Ditore”. Ky aktivitet i prokurimit së fundmi sërish është kthyer në rivlerësim. Organi Shqyrtues i Prokurimit ka marrë vendimin për anulimin…

Homazhe për dy dëshmorët e UÇK-së të rënë në ‘Betejën e Buçes’ të vitit 1998 [Video]

Homazhe për dy dëshmorët e UÇK-së të rënë në ‘Betejën e Buçes’ të vitit 1998 [Video]

On

Pas homazheve në Landovicë, në vendin e rënies së dëshmorëve, Nexhat Fanaj e Beamir Memaj, ku ndodhet edhe një lapidar mbi fshatin Buçe , janë vënë buqeta lulesh në nderim të jetës dhe veprës së tyre. Familjarë të dëshmorëve, bashkëluftëtarë, miq dhe…