RTV Dukagjini vjen me reportazh për Liqenin e Breznes [Video]

RTV Dukagjini vjen me reportazh për Liqenin e Breznes [Video]

On

Reportazhet e televizioneve të ndryshme për Liqenin e Breznës tashmë janë bërë të zakonshme, njofton Opoja Sot. Edhe RTV Dukagjini ka realizuar reportazhin “Liqeni i Breznës, atraksion turistik”. Duke folur për liqenin, televizioni raporton se “Liqeni i Opojës” është i vetmi në…

Ka me shumicë në çdo fshat të Opojës, por nuk keni idenë sa cilësi shëruese ka kjo barishte

Ka me shumicë në çdo fshat të Opojës, por nuk keni idenë sa cilësi shëruese ka kjo barishte

On

Rrodhja është bimë të cilën padrejtësisht e kemi gjykuar që është barojë e cila na ngjitet për rroba, duke mos e ditur që është e shërueshme. Forcat shëruese nuk janë asociacioni i parë kur është fjala për rrodhen, menjëherë na bie ndër…

Lejlekët arrijnë në Opojë

Lejlekët arrijnë në Opojë

On

Sot (e merkurë) dy lejlekë janë shfaqur dhe po qëndrojnë ne fushën e Llopushnikut në Opojë, përkatësisht tek livadhet te ‘Guri Llopushnikut’, shkruan Opoja Sot. Temperaturat e ngrohta deri 27 gradë Celcius që kanë karakterizuar prillin dhe javën e parë të majit…

Primula e pranverës – bima që rritet në Opojë dhe që kushton me mijëra euro kilogrami

Primula e pranverës – bima që rritet në Opojë dhe që kushton me mijëra euro kilogrami

On

Mendoni se hashashi është bima e vetme me vlerë për momentin, e cila mund të çojë drejt pasurimit, ose le të themi, ndryshimit të gjendjes ekonomike? Nëse mendoni kështu, na lini t’ju themi se e keni gabim. Ndoshta ju nuk e njihni…

Opoja Sot vjen me ofertën për marketing

Opoja Sot vjen me ofertën për marketing

On

Pas gjashtë muajsh online, Opoja Sot i ka kaluar pritjet lidhur me krijimin e një audience të qëndrueshme, veçanërisht nga krahina e Opojës. E themeluar si iniciativë nga disa njohës të gazetarisë brenda Opojës, të cilët dëshirojnë ta informojnë qytetarin me zhvillimet…