Numërohen votat me kusht në Dragash, LDK-35 vota, PDK-20 vota

Në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve ka përfunduar procesi i rinumërimit të fletëvotimeve me kusht  për komunën e Dragashit.

Kandidati i LDK-së, Selim Kryeziu ka marrë 35 vota ndërsa kundër kandidati nga PDK, Shaban Shabani 20 vota, nga gjithsej 55 vota.