Tribuna Channel sjellë një reportazh për Bresanën (Video)

Në të kaluarën për trevën e Opojës është ditur pak dhe shumë rrallë është transmetuar ndonjë kronik televizive.

Me zhvillimin e teknologjisë dhe hapjen e televizioneve dhe mediave të shumta sociale, pasqyrimi i Opojës është bërë më i shpeshtë.

Listës së televizioneve që kanë realizuar reportazhe për fshatrat e Opojës i është shtuar edhe Tribuna Channel.

Të martën me 9 janar emisioni “Mëngjesi në Tribunë” ka transmetuar emisionin “Reportazh nga fshati më i veçantë në Opojë”.

Gjatë reportazhit flasin protagonistë të ndryshëm si Imami Xhevat Fetahi, një tregtar rasti dhe historiani Bejtullah Rakipi./opojasot.com