Ujku i tërbuar shfaqet në hyrje të Dragashit

Dragashi vazhdon të jetë zonë ku herë pas here shfaqen kafshët e egra.

Një ujk është parë sot tek lokacioni “Daire” në hyrje të Dragashit.

Banorët  kanë thënë se ujku ishte i tërbuar dhe se paraqet rrezik serioz për ta./indeksonline