VV prezanton dokumente: Si zhvaten fondet nga skema kriminale në Dragash

Lëvizja Vetëvendosje qendra në Dragash përmes një postimi në Facebook ka hedhur dyshime për ekzistencën e një skeme kriminale që ka zhvatur fonde në Komunën e Dragashit.

Sipas njoftimit të subjektit opozitar në këtë skemë janë të përfshirë kryetari aktual dhe zyrtar të tjerë komunal.

Dukumenti

Vetëvëndosje ka publikuar disa dokumente ku shihen shumat e paguara për shërbime të ndryshme gjatë Garës së Pehlivanëve, vrapimit të kuajve dhe panairit me produkte tradicionale./opojasot.com

Më poshtë po u bashkëngjisim postimin e plotë nga Qendra e Vetëvendosjes- Sharr.